rusen_alp
New member
Sevgililer günü = Sömürülen kadınların daha fazla sömürülme günü....
Sevgililer günü = Sömürülen kadınların daha fazla sömürülme günü....
selamün aleyküm sevgililr gününü asla kutlamam inşallah ve kutlayanlarıda kınıyorum.neden çünkü BÜTÜN günler insanlar için kutsaldır .eğer insan sevdiğini seviyorsa her gün sevip saymalı bence özel bir günü olmamalı...
Ama sevgiller günü bile hatırlanmıyorsanız ne olacak?????
Bu Mesajda sanki kahır var Metin kardeşşş...Valla sizi bilmem ama ben evimde her seyi vesile yaparim mutlaka bir programla kutlarim yani hic bir bayram Kutsalim olmamasina ragmen hepsini hemde en icten kutlarim cünki ben ailemle mutlulugu yakalamak isterim hemde her an keske hergün bayram olsa derim..Ama hatirlanmiyorsaniz acaba siz hatirliyormusunuz diye sormak gerekir sanirim...Cünki bir bayramda eger yüzlerce sms cekemiyorsaniz her hangi bir durumda bir tanidiginiz tlf ile aramiyorsaniz tabiki hatirlanmazsiniz...Ha hatirlatma bu forumda dahi her ortamda cakistigim kardesimin bile derdini dert edemiyorsak hatirlanmamak cok dogal degilmi Asilnur kardes...
Bu Mesajda sanki kahır var Metin kardeşşş...
Kur'an dışı kaynak kabul etmeyen metin meteye ne olmuşta böyle sevgililer günü diye neydiü belirsiz birşeye iman etmiş acaip bi durum gelişme var metin mete
Allah bilir ya noeli kutluyorsundur culluk felan kesiyosundur vaptizde edildnimi