casus021
New member
- Web sitesi
- www.islamportali.net
cevap şıklarında ki bütün gazeteleri okumaya çalışırım ayrım yok hepsinden faydalanmak iyidir
ela-88 kardeşim hayret ettim zamanda haber yok demişsiniz haber anlayışınız nedir bilmem ama haberi haber gibi veren tek gazete varsa şuan ilk sırada zaman gelir biraz daha objektif olun bence ...okuduğunuz gazeteleri yükseltmek elbetteki anlaşılabilecek bir tavır fakat bunu yaparken işini layıkıyla yapanların da hakkını yemezseniz daha şık ve yakışan bir davranış olacaktır...selametle kalın inşaallah...
kesinlikle katılıyorum bende zaman okuyorum 'ZAMAN' gazetesi her kesime hitap eden bir gazete kesinlikle tavsiye de edıyorum saygılar.....Zamanda mı haber yok?
ilginç doğrusu
Zaman gazetesi için cok seyler denildi denildi de içinde haber yok yorumunu ilk defa sızden duyuyorum..
ZAMAN ın yalnız makale yazılarını baslı basına bir gündem...
Doğru, tarafsız ve en önemlisi İslamı kesim oldukları için yanlış yapılan bir cok haberin pesini bırakmadıkları ve doğru haberle önemli yayın organlarının yanlış haber yaptıklarına dair özür dilemek zorunda bıraktıkları için ZAMAN gazetesini tebrik ediyorum...