E esrefinho Guest 2 Nis 2007 #21 Asya' Alıntı: ben sırlarımı genelde kimseyle paylaşmam.ama paylaşırsam da annemle olur. Genişletmek için tıkla ... genelde kızlar annesi iile sırdaştır derler ama tam tersi
Asya' Alıntı: ben sırlarımı genelde kimseyle paylaşmam.ama paylaşırsam da annemle olur. Genişletmek için tıkla ... genelde kızlar annesi iile sırdaştır derler ama tam tersi
A Azra New member Katılım 15 Mar 2007 Mesajlar 2,212 Tepkime puanı 13 Puanları 0 Yaş 36 Konum istanbul 5 Nis 2007 #22 bende annemlem tabi en iyi dostlar annedir.mutlulukta sıkıntımda ANNEM...
A asikkulun New member Katılım 15 Eyl 2006 Mesajlar 1,217 Tepkime puanı 96 Puanları 0 Yaş 32 Konum sivas 8 Nis 2007 #23 Annelerin yerini kimse tutamaz ama ennn yakın arkadaşım (gülsüm)her zaman yanımda dır benim. onun için gülsümle paylaşırım genelde.
Annelerin yerini kimse tutamaz ama ennn yakın arkadaşım (gülsüm)her zaman yanımda dır benim. onun için gülsümle paylaşırım genelde.
A Asya New member Katılım 27 Eyl 2006 Mesajlar 1,020 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 38 Konum Ýstanbul 8 Nis 2007 #24 esrefinho' Alıntı: genelde kızlar annesi iile sırdaştır derler ama tam tersi Genişletmek için tıkla ... tam tersi değil.aynı şekilde ama ara sıra.
esrefinho' Alıntı: genelde kızlar annesi iile sırdaştır derler ama tam tersi Genişletmek için tıkla ... tam tersi değil.aynı şekilde ama ara sıra.