seyfullah putkýran
New member
- Web sitesi
- www.tevhidyolu.net
sevgili kardeşlerim, özel mesaj yolu ile birbirimizi kırmalar artmaktadır ve üye olan bazı edepsiz kişiler özelden bayanları rahatszı etmektedir. ve belki bu mesajlara yeri geldiğinde mani olabiliyor yahut düzeltebiliyoruz, ama özel mesajlarda neler dönüyor fikrimiz olmuyor onun için sizin fikrinize danışıyorum. aklımda iki şık var sizdende bir tavsiye bekliyorum yada fikrimize yorum bekliyorum . aklımda iki çözüm var.
1. Özel mesaj sistemi kaldırılsın ve dileyen msn adresini yazsın orda üyelere ulaşılsın.
2.siteye üye sırasında alınan kişiler, kontrol edilsin ya tanınıp alınsın yada sitede üye olan üyelerimizin referansı ile girsin.
iki yönetimde avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda var ki benim tercihim 1. şıktır . sizinde düşüncelerinizi bekliyorum....
1. Özel mesaj sistemi kaldırılsın ve dileyen msn adresini yazsın orda üyelere ulaşılsın.
2.siteye üye sırasında alınan kişiler, kontrol edilsin ya tanınıp alınsın yada sitede üye olan üyelerimizin referansı ile girsin.
iki yönetimde avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda var ki benim tercihim 1. şıktır . sizinde düşüncelerinizi bekliyorum....