hanif_bir_kul
New member
S.a Kardeşler
Anket Sonucu Belli Değilmi Neden Tartişma Konusu Yapiyorsunuz
Anket Sonucu Belli Değilmi Neden Tartişma Konusu Yapiyorsunuz
Ben kaldırılmasını istiyorum.Çünkü farklı inançların mensupları eğitim verilmiyor.ilerde verilmeye başlanılsa bile buda asimilasyona çanak tutacağı içi bence aileler çocuklarının din eğitimlerini dışarıdaki kurumlardan yapmalıdırlar
Alevilik nedir dense anlatabileceğiniz çok derin bilgilerinizin olduğunuda zannetmiyorum ya.Ne demek yaa inançlar üstü öğreti siz nasıl beşeri bir öğretiyi vahyin kudsiyeti ile kıyaslamaya kalkarsınız.Bu sadece sizin cehaletinizde kaynaklı,bir saygısızlıktan öte geçemez.Size zihninde vahyin ve hadislerin şekillendirdiği düşüncelerini aktaran kardeşlerimi örümcek ağları ile bağdaştırmaktanda men ederim.Farkında değilsiniz ama ağzınızdan köpükler saçılıyor.Provakasyon kokuyor her zaman açtığınız konular.İnandığınız şeyin adı ne ise,saygı görmesini isterseniz,önce saygıgöstermeyi öğrenin.
Siz Aleviliği islamda görmesenizde bakın Alevileri sitesinde Alevilik içinb ne deniyor Alina kardeş Alevilik Nedir?Savunduğun değerden haberin yok bari susta insanların kafası karışmasın.Gerçi sadece senin kafan karışıyor glb
www.Aleviyol.com
.
Benim alevilik,islam,Budzim.Zerdüşt,Bogomil,Hristiyan vs hakkında bildiklerim senin bildiklerinden fazla olduğundan emin olabilirsin.Siz vahiyleri nasıl kutsal olarak algılıyıp görüyorsanız bende inancımı inançlar üstü olarak tanımlarım.
Foruma üye mi komik olmak için çaba gösteriyorsun ama ben sana gülemiyorum bile.
Körler sağırlar birbirini ağırlar.Sizlerin kendinizden farklı olan hiçbirşeye tahammülünüz yok.Buna tarihte şahit.İnançları yüzünden bu topraklarda kaç insan hayatını kaybetti ve kaybetmeyede devam ediyor.
Benim fikirlerime taraftar bulmaya ihtiyacım yok.
Benim alevilik,islam,Budzim.Zerdüşt,Bogomil,Hristiyan vs hakkında bildiklerim senin bildiklerinden fazla olduğundan emin olabilirsin.Siz vahiyleri nasıl kutsal olarak algılıyıp görüyorsanız bende inancımı inançlar üstü olarak tanımlarım.
Bunu sizin anlamını beklemiyorum bunun içinde çaba göstermem.Ağızdan köpükler saçıyorsun lafınıda sana iade ediyorum.Haddini bil.Ben saldırganlık içerisnde değilim salyalar salan sensin.
Açtığım konulara sabrın yoksa okumazsın olur biter.sana okuman konusunda ısrar eden yok.
bana alevi asimlasyonu yapan bir şii sitesinin adını vererek edebiyat yapma.Benim mücadelem alevi asimilasyonu yapanlaradır.Senin kafan karışmıyor değil mi.Nede olsa onlarda sana benzetmeye çalışıyorlar alevileri
Benim fikirlerime taraftar bulmaya ihtiyacım yok.
Ben kaldırılmasını istiyorum.Çünkü farklı inançların mensupları eğitim verilmiyor.ilerde verilmeye başlanılsa bile buda asimilasyona çanak tutacağı içi bence aileler çocuklarının din eğitimlerini dışarıdaki kurumlardan yapmalıdırlar
Alina kardeş nedir bu hınçlı tavırlarınız.Zaten derse girmiyor kastettiğiniz kısım öğrenciler.Sizin meseleniz islamlammı ki din öğretiliyor falan diyorsunuz yoksa aleviler müslüman değilmi?Biz müslüman biliyoruz ve inançlı olanları yani gerçek aleviler namazlarını kılıp cemlerini yapıyor.Ama diyalektiğe takanlara sözüm yok onlar verilenden değil alınandan memnun oluyor.Karşıyım kardeşim istemeyen girmesin ama girenlerede kimse mani olmasın.Zaten sekiz yıllık çocukların din eğitiminden uzaklaştırılması için en büyük zararı verdi.Cem evleriniz açık,Türkü barlarınız,saz evleriniz açık eğer dini oralarda öğretecekseniz kimse engel olmuyor.Genele yayma çabanız neden?
Zaten taraftarın yokki. Akıl baliğ olupda senin inancında kalan yok zaten haddi zatında. Kalanlarıda zaten ebleh olarak serseri mayın gibi bir oraya bir buraya dalıp, çarpıp duruyor.
İslam haricinde, saydıklarının içerisinde tutarlı olanı da yok zaten. Boşa kürek sallamışsın, açsaydın Kur'an'ı, hem içindekileri okurdun hem de o bahsettiğin akımları orada da görür, ayrıca bilgi sahibi olurdun. Biz vahy'leri kutsal görsek de görmesekde Onlar zaten kutsal, biz değer katmıyoruz Onlara, okuduğumuz zaman Onlar değer katıyor bizlere. Ama sizin değerlerinizi düşürmekten başka bir işe yaramıyor kendi dayandıklarınız. Çünkü gerçek bir temel ve dayanaktan yoksunsunuz, o şekilde de gidiyorsunuz. Sizde inanç yokki, diğer inançların üstüne çıkasınız. Komik olduğun kadar da yeteneklisin. Mesleğin stand up tarzı bir şey olsa gerek.??![]()
Alim bilmediğinin farkında olan insana denir, cahil ise her şeyi bildiğini zanneden insana denir, şeytan herşeyi bildiğini iddia etmiş ve Allah'ın lanetine uğramış. Sana tavsiyem bilgiçlik yapıp şeytanın mesleğini kendine meslek edinme...!
Hz Ali'nin kim olduğundan habersizsin, karşıma geçmiş aleviyim diyorsun.senin inancının temeli ( alevilik veya şiiliği kastetmiyorum sadece senin yazdıklarından çıkardığım inancından bahsediyorum ) inaçsızlık olduğundan kendine inançlar üstü bir rol veriyorsun..
Peki ne diye inançlı insanlara sarfettiğin "örümcekli" kelimeleri almadın
Mademki buradaki insanların size ve fikirlerinize tahammülü yok gider size tahammül eden ve sizin gibi inançlar üstü öğretilerin sahibi insanların olduğu sitelerde konu açarsınız
siz okullarda din dersi kaldırılsınmı diye konu açarsanız ben bunu hem okur hemde müdahil olurum.Ben kimsenin inancını yargılayamam yeterki inancıma ve müslümanlara saygınızı kaybetmeyin.Şu yazdıklarınıza bi bakın anlarsınız ne demek istediğimi.
[ Komik olduğun kadar da yeteneklisin. Mesleğin stand up tarzı bir şey olsa gerek.??
/QUOTE]
çok komik değil mi senin bir mesleğin bile yok
Benim işim insanlarla.Bir insanın zikri ne ise fikride odur.İçinde şeytanlılara hesaplaşma olduğu için sürekli şeytan ve şeytani fikirlerden bahsediyorsun
hadi var sen onunla oyalanma devam.Fikrin ve zikrinle![]()
siteye üye olurken IQ testi olsa çok güzel olacak![]()
niye sen üye olurken yaptılar mı sana
sen önce benim hangi şeytani fikrimi gördün onu bir açıkla bir zahmet,
.
Benim işim insanlarla.Bir insanın zikri ne ise fikride odur.İçinde şeytanlılara hesaplaşma olduğu için sürekli şeytan ve şeytani fikirlerden bahsediyorsun